Oplev forskellen

 

26229140

 

T.H. VINDUESPOLERING

 

V / TOM HENRIKSEN

 

PÅLIDELIG VINDUESPOLERING, AMAGER 

 

Jeg kører hovedsageligt på Amager og København K. Så har du brug for en pålidelig vinduespudser så tilbyder jeg min service for både private og erhvervskunder. Det være sig lejligheder (også over 2. sal), villaer og rækkehuse samt forretninger, institutioner, virksomheder og trappepolering for andels- og ejerforeninger og lign.  

 

Pålidelig? Hvad mener han med det?

 

At have en vinduespudser i hjemmet er en tillidssag, og da jeg er et "enkeltmandsfirma" er du garanteret at det er det samme "venlige og høflige ansigt" der dukker op hvergang.

For mig er det vigtigt at du som kunde har en man kan stole på. En der holder sine aftaler og leverer et pænt og ordentligt stykke arbejde. Og som naturligvis rydder op efter sig. Du vil ikke finde vand og sæberester på rammer og karme når jeg er gået.

 

Og så er jeg altså ikke "bleg" for at give dig en hånd, hvis du selv har svært ved at få tømt vindueskarmen.

 

Så skulle dine vinduer "være trængende"? Eller har du måske brug for en fast turnusaftale  4, 6, 8 eller flere gange om året?

Så er du meget velkommen til at ringe til mig og få et tilbud.  Jeg kommer også meget gerne forbi og kigger på opgaven og giver et tilbud. Det er tit meget nemmere end at skulle "tegne og forklare" over telefonen.

 

 

Telefon:  26229140

 

E-mail:  info@thvinduespolering.dk